ValahaTanya Biogazdaság
Hagyományos ízek, hagyományos alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek.
   Főoldal
   Rólunk
   Gazdaságunk
   Termékeink
   Vértesacsa...
   Elérhetőségünk
   Kedvencek...
HoReCa

Termékeink értékesítésénél a fő prioritást éttermek, büfék, kávézók, cukrászdák ellátása képezi. Ezzel az üzletpolitikával az a célunk, hogy partnereink olyan italokat kínálhassanak vendégeiknek, melyet nem lehet egyszerű kereskedelmi forgalomban megkapni.

 

skanzen_szörpEzen kívül nálunk arra is van lehetőség, hogy ha van Önöknek olyan receptje, ötlete, ami a kínálatunkból hiányzik (pl. nagymama titkos házi receptje), ha tudjuk elkészítjük és Önök mint a ház itala kínálhatják.

 

Partnereinknek kedvezményes „nagyker” áron biztosítjuk termékeinket.

 

A megrendelések teljesítését általában futár céggel végeztetjük utánvétes csomagban. Egy csomagba 19 üveg szörpöt tudunk feladni, csomagonként 2.000Ft szállítási költséggel és 2.000Ft törékeny biztosítással. Teljes doboz rendelése esetén NEM számítjuk fel a szállítási költséget, csak a törékeny biztosítás árát.

Alap esetben a szállítás átfutási ideje 3 nap, viszont sürgős rendelés esetén kérhető 1 munkanapos szállítás is, aminek a felára +1000Ft.

Nem teljes doboz rendelése esetén a szállítás teljes költségét a vevő fizeti.

 

20.000Ft-os rendelési tétel felett Budapesten és környékén rendszeresen gyűjtőfuvarban ingyenesen végezzük a kiszállítást.

Nagyobb megrendelés esetén egyedi megegyezés alapján az országban bárhova kiszállítjuk termékeinket.